abonnementen vergelijken

Beste all risk autoverzekering

De beste all risk autoverzekering

Op zoek naar de beste all risk autoverzekering? Dan geven wij je graag een zorgvuldig overzicht van de beste all risk autoverzekeringen. Door deze met elkaar te vergelijken, vind je al snel een verzekering die bij je auto past en aan jouw wensen voldoet.

Verzekerd tegen alle risico’s

Met een all risk autoverzekering ben je tegen alle risico’s verzekerd. Het is een aanvulling op de WA-verzekering en de beperkt casco autoverzekering. De all risk autoverzekering, ook wel een volledig casco verzekering genoemd, is dan ook de meest uitgebreide verzekering.

De all risk autoverzekering dekt haast elke schade die je met je auto bij anderen veroorzaakt en de schade aan je eigen auto. Daarnaast dekt de verzekering ook schade die veroorzaakt is door storm, hagel, brand, diefstal, te water raken, een aanrijding met dieren, slippen, ruitschade of een ongeluk waar jij aansprakelijk voor bent. Je krijgt geen vergoeding als je de schade met opzet hebt veroorzaakt of als je reed onder invloed van alcohol of drugs.

All risk autoverzekering afsluiten?

Wil je een all risk autoverzekering afsluiten? Dan is het een aanrader om niet direct de eerste verzekering te kiezen die je online tegenkomt. Vergelijk eerst de prijzen en de mogelijkheden van de diverse verzekeringen met elkaar. Vergeet ook niet om de voorwaarden van de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken. De voorwaarden van de WA volledig casco autoverzekering verschillen namelijk per verzekering. Zo verschilt de maximale vergoeding bij diefstal of het eigen risico bij ruitschade per verzekeraar. Neem de voorwaarden dus altijd mee in je vergelijking. Door de diverse autoverzekeringen met elkaar te vergelijken, bespaar je al snel veel geld. Bovendien vind je dan altijd een passende autoverzekering. Dit is een verzekering die het beste bij je auto past.

Wanneer een all risk autoverzekering afsluiten?

Een all risk autoverzekering is geschikt voor auto’s tot ongeveer 4 jaar oud. De waarde van een nieuwe auto ligt hoog en het loont dan ook om deze maximaal te verzekeren. Een all risk autoverzekering past dus het beste bij een nieuwe of redelijk nieuwe auto. Natuurlijk is de dekking die je kiest een persoonlijke keuze. Je kunt ook kiezen voor enkel een WA-verzekering of een WA beperkt casco verzekering. Als je de gewenste dekking aangeeft, tonen wij je altijd de beste all risk autoverzekering.
© Beste-autoverzekering.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact